Ankara Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi

Ankara Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi

Çocuk Polikliniklerimiz Çizgi Film Karakterleri İle Süslendi

Güncelleme Tarihi: 05/04/2018

Sağlıkta daha keyifli ve modern bir hizmet vermek amacıyla hastanemizin Ülkü Ulusoy Poliklinik binasında, çocuk polikliniklerimizin dış duvarları ve poliklinik içleri çocuklarımızın severek izledikleri çizgi film karakterleri ile süslenmiştir.
Çocuk hastalarımızın hastanemizde daha keyifli vakit geçirmelerini vedoktor korkularını yenebilmelerini sağlamak amacıyla, çocuk polikliniklerimizin duvarlarına, çocuklarımızın severek izledikleri çizgi film karakterlerinin resimleri çizilmiştir. Ayrıca poliklinik hekimlerimiz tarafından bu keyifli uygulamayı desteklemek amacıyla çocuk hastalarımıza balon ve  çizgi film karakterlerine ait etiketler(Stiker) verilmekte, bu sayede çocuklarımızın hastaneye daha istekli ve mutlu gelmeleri amaçlanmaktadır.

ü22.jpg